Friday’s Guilty Pleasure

Astăzi vreau să vă spun câteva vorbe despre slăbiciunea mea de vineri… board games sau pe românește jocuri de societate.
Părinții noștri jucau remi, șah, table, dame și diverse jocuri de cărți . În ziua de astăzi diversitatea este mult mai mare, de la numărul de jucători, tematica, vârstă, etc.
Se găsesc să le cumpărați, să le închiriați sau locuri unde vă puteți duce să jucați câte jocuri vreți, cât timp vreți pentru o taxa modica.
Unul dintre aceste locuri se găsește pe Dimitrie Onciul 33, zona Foișoru de foc și se cheamă Aria Cafe. Au de la jocuri simple de cărți, până la celebrul joc japonez de GO. Vă las pe voi să aruncați un ochi în poza de mai jos pentru a vedea o parte dintre jocurile ce le puteti juca la ei.
Pe lângă asta puteți bea o cafea extraordinara, iar milkshakeurile, limonada și freshurile de fructe se fac cu fructe proaspete. Stați liniștiți ca nu lipsește din meniu berea sau cocktailurile alcoolice.
La capitolul crontanele puteți încerca nachos cu tot felul de sosuri – salsa, guacamole, branza, picante, dulci – pe gustul tuturor.
Pe lângă asta, sunt anumite zile dedicate special unor jocuri. De exemplu miercurea este concurs de whist, iar pe viitor se dorește organizarea unui campionat de ”Coloniștii din Catan” și unul de ”Tickets to Ride”, Vedeti ca weekendul ce vine (8-10 iunie) au cateva discounturi si evenimente. Urmariti pagina de facebook a localului!
Era cât pe ce să uit… o dată cu venirea vremei frumoase vă puteți relaxa la umbra nucului de pe terasa.
Concluzia este ca voi trebuie sa veniți doar cu voia bună și chef de joacă.
Facebook Comments
lock;">

1 Comment

  1. Extensii Par
    2 May, 2019

    Multumesc pentru recomadare! Am trecut de multe ori pe acolo, dar niciodata n-am baut o cafea sau un fresh macar.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trecut Prezent Viitor - […] Blood! P.S. voi pune si niste poze imediat ce le voi primi! Pozele au fost realizate de un amic…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com