Webstock 2015

Pe 2 octombrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2015, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al optulea an consecutiv.
Webstock Sponsors
Acesta este primul an pentru mine cand voi participa la acest eveniment si sunt foarte entuziasmata, chiar daca nu pare.
Programul acestui eveniment este impartit in doua: in prima parte a zilei vor avea loc doua sesiuni de conferinte in care se vor prezenta cativa pas ice trebuie urmati pentru a avea success in social media, iar in cea de-a doua parte a zilei vor fi cateva micro-conferinte pe diverse teme. Seara se vor decerna premii celor mai creative si inedited campanii social media din tara, lansate in ultimul an.
Exista suficiente motive pentru a participa la acest eveniment, dar cele mai bune motive pentru mine ar fi:
– iti ofera oportunitatea de a interactiona cu anumite firme, dar si cu alti oameni pasionati de social media si blogging
– te ajuta sa descoperi cum poti atinge o audienta cat mai numeroase prin intermediul retelelor de socializare
– poti propune chiar tu teme pentru conferinte, dar vorbitoriW
Pes curt, pe 2 octombrie la JW Marriot Bucuresti, veti gasi cel mai mare numar de oameni pasionati de social media pe mentru patrat, din acest an.
Deabia astept sa ma intalnesc cu prieteni vechi si sa imi fac altii noi.
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com