Tigru din Sibiu!

>
Astăzi de dimineață, in jurul orei 9:30, din incinta grădinii zoologice din Sibiu a scăpat un tigru. Se dă vina pe îngrijitor care este acuzat că a uitat să închidă ușa cuștii după ce i-a făcut curățenie. Inițial îngrijitorul a spus căi s-a făcut rău și că nu a închis ușa cuștii bine.Imediata fost anunțată asociația vânătorilor și DSVSA, iar poliția și ISU Sibiu au făcut filtre la intrarea în cartierul Valea Aurie și în zona hotelului Hilton.Mai multe echipaje SMURD au fost anunțate și sunt pregătite de intervenție în cazul în care se va produce un incident.
Cu toate filtrele organizate, se pare că la un moment dat tigrul a reușit să iasă din zona securizată și a ajuns undeva prin zona Calea Poplăcii, în apropiere de Inspectoratul Județean de Jandarmerie. Circulația a fost închisă în toată zona,iar conducerea școlilor a fost sfătuită să nu permită elevilor să iasă din clase până când vor fi anunțate că animalul a fost prins.
Undeva în jurul ori 12:30, tigrul a fost împușcat – după ce acesta a atacat echipele de căutare, cu o armă de foc și nu cu una cu tranchilizante. Aceasta a fost una dintre problemele cu care s-au confruntat autorităților, lipsa puștilor cu tranchilizante. Există doar o singură astfel de pușcă pe toată raza municipiului Sibiu.
Părerea mea, păcat că a fost omorâtă (era o tigroiacă), trebuia anesteziată și transportată înapoi la grădina zoologică, dar lipsa de tranchilizante și pericolul în care erau puși echipele de căutare au fost un factor pentru această acțiune.
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com