Test Drive de G2B

Marius împreună cu ZorileStore.ro dau papuci la 400 de bloggeri pentru un “test-drive” inedit. Diferența între test drive-ul unei mașini și test drive-ul papucilor este că pe cei din urmă îi poți păstra (fain ar fi ca atunci când te duci la o reprezentanță de mașini să faci test drive, la sfârșit să îți ofere mașina)
Nu prea mă omor eu cu papucii de genul asta… dar aruncând o privire peste modele, ce aveau pe numărul meu mi-au picat cu tronc GB STRAP FEM.
Anul ăsta am fixuri fixe ;)) adidași albi și papuci negri.
Pe lângă clasicul negru m-a atras și felul cum sunt decorați: mici frunze.
La descrierea de pe site ni se mai spune că: ”Curelele ingenios așezate vin în completarea designului, menit să spargă monotonia clasicilor papuci. Pe langă toate acestea modelul dispune de o talpă anatomică (piciorul se mulează perfect pe talpa papucului) care oferă un confort excepțional.”
Sunt în ton cu moda de 2 ori, deoarece sunt confecționați din materiale 100% reciclabile – plastic moale brevetat ”Melflex”
Deabia aștept să îmi ”bag picioarele” (la propriu de data asta) în ei.
După cum arată cred că se asortează și cu accesoriul permanent de pe glezna ,)
Facebook Comments

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Test Drive de G2B (II) | Forever Young - [...] in Advertoriale | 0 comments Astăzi mi-au venit papucii despre care v-am vorbit în postul de AICI. Foarte inspirată…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com