Taiwan Black Beauty (I)

Acum două zile am primit de la evoMAG o nouă jucărie. O jucărie foarte așteptată de toată lumea; aceasta a fost lansată în luna februarie a acestui an.
Jucăria este construită dintr-o carcasă elegantă de aluminiu, cu un ecran de 4.7inch și are dispuse în partea frontală două difuzoare stereo. V-ați dat seama la ce mă refer?
Dacă nu, vă spun eu. Este vorba de minunatul HTC One.
HTC One Unboxing (1)
În momentul când am aflat că va fi pus la dispoziția pentru testare, am zis ”sign me in”
Ieri mi-am propus să scriu primul articol despre el, dar nu știu ce să spun.
Îl ador în totalitate, chiar dacă simt că îi lipsesc 2-3 lucruri minore – simt că lipsesc pentru că m-am obișnuit eu într-un fel.
HTC One Unboxing (2)
Este mare, dar ușor (aluminiul nu îl face greu deloc), pică bine în mână, și nu este incomod în buzunar. Primul lucru care mi se pare ciudat/diferit – este poziționarea butonului de on/off, lock/unlock. De obicei acesta era poziționat în partea de sus dreapta, iar jack-ul pentru căști este în partea stângă – la HTC One este exact invers. Tot la partea de incomoditate – butoanele sunt atât de incastrate în carcasă că deabia pot fi simțite.
Multora nu le place, dar eu personal ador ecranul special – BlinkFeed™, mai ales că îl poți personaliza cum dorești – știrile dorite, rețele sociale. Pentru cei care se plictisesc ca acest ecran special să fie principal, acest lucru se poate schimba, și se poate alege orice alt ecran drept ecran principal.
Ce ador cel mai mult la acest telefon – claritatea sunetului, care este datorata domnului Dr. Deși a tehnologiei BeatsAudio, dar și a celor două difuzoare frontale. Cu căști sau fără sonorul este impecabil. Mi s-a făcut pielea găină cât am reascultat o serie de melodii ce îmi sunt dragi.
Cei 4 ultrapixeli ai camerei foto fac niște poze excepționale – găsiți AICI un album cu pozele făcute cu el – mă voi documenta mai multe despre acest senzor ”UltraPixel”
Din moment ce acesta este al treilea telefon cu Android, voi începe să fac comparații când vine vorba de rapiditatea cu care acesta acționează, ușurința în folosire, calitatea pozelor și a ecranului, autonomie, raport calitate/preț.
Pot spune că un lucru este sigur: iubesc acest telefon, și este unul extrem de frumos.

Produse evoMAG.ro

Facebook Comments
lock;">

1 Comment

  1. pinguuina
    16 Jul, 2013

    htc! așa-mi place marca astalaughing
    mai mult după nume.
    o sa-mi iau si eu un htc pe viitor, că tare ma tenteaza

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com