Se cauta sponsori pentru Mihai Marinescu

Împreună cu Blogatu am început o campanie – ”Se caută sponsori pentru Mihai Marinescu” – care sperăm să ia amploare. Este o campanie de popularizare a problemelor cu care se confruntă tânărul pilot brașovean, prin care dorim atenționarea posibililor sponsori capabili să îi dea o mână de ajutor.
Are 23 de ani și șanse reale să devină primul pilot român ce va participa în Formula 1. Acesta este pornit să cucerească lumea automobilistică având o voință și un talent extraordinare, dar pentru a face asta are nevoie de susținere financiară.
Cum a mărturisit și el după runda din Portugalia – “Sunt surprins că nimeni (cu potențial bun de sponsorizare) nu vrea să ni se alăture!!! Am rezultate bune, sunt rapid, sunt constant, camerele de luat vederi mă urmăresc și cu toate acestea nu am un sponsor sigur pe care sa mă pot baza întreg sezonul si sa nu mai am stresul “voi participa sau nu la următoarea etapă?”” – și runda din Germania: ”Problema cu bugetul nu este rezolvată! Așteptăm pe cineva cu putere să ni se alăture.
Treaba stă așa: Mihai are câțiva sponsori, dar aceștia nu îi asigură fondurile complete pentru întreg sezonul. Suma totala este de 250000 euro, pentru 8 runde – 16 curse.
Poate la prima vedere pare o sumă destul de mare, dar ținând cont de imaginea pe care tânărul pilot o poate aduce companiilor care vor să îl ajute aceasta nu mai este mare.
Momentan acesta se află pe locul 4 la general. În prima rundă de la Silverstone a obținut un loc 2 și un loc 4, iar în cea de-a treia rundă desfășurată la Nurburgring acesta s-a clasat în prima cursă pe prima treaptă a podiumului, iar în cea de a doua cursă pe locul doi.
Obiectivul său din acest an este să termine pe primul loc, fapt ce îi va da ocazia să testeze pe mașina Williams de F1.
Clasarea pe primele trei poziții la final de campionat asigurând primirea super-licenței F.I.A ce dă dreptul piloților să participe în F1, dar doar primul loc primește dreptul să testeze cu Williams.
Rugamintea mea este: dacă sunteți bloggeri puteți ajuta această campanie prin scrierea unui articol.
Până acum au mai scris: LiviuD-Petre, Serban Stefănescu, Gabriel Ursan, Alexandra,  Daniel, Dani, Neonu,  … lista se completează pe parcurs.
Dacă sunteți doar cititori ai celor care au scris până acum dați un share la pagină. Nu se știe cine vede!
Facebook Comments
lock;">

4 Comments

 1. Mistocareala
  15 Jul, 2012

  Felicitari pentru locul 1 winking love struck

 2. Aniela Deby
  6 Jun, 2012

  Sigur se va gasi cineva big grin

 3. Serban Stanescu
  3 Jun, 2012

  Mi-am făcut datoria de cetăţean european, de naţionalitate română! happy
  Pentru Mihai în special, am scris şi:
  Mihai Marinescu, între vocaţie şi talent
  Vreau să cred că voi mai primi linkuri să le afişez la mine!
  Contez pe sprijinul tău!
  Am actualizat cu articolul lui Gabi Ursan. Mulţumesc! happy
  O zi frumoasă ţie şi tuturor prietenilor tăi!

 4. D-Petre
  3 Jun, 2012

  Am scris, am indemnat si alti bloggeri sa scrie despre Mihai si sper sa termine anul competitional pe primul loc.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Canada Gran Prix – Montreal – Circuit Gilles-Villeneuve (Seventh Race Formula 1 2012 season) | Forever Young - [...] Sfârșitul a arătat cam așa: 1. Lewis Hamilton 2. Romain Grosjean 3. Sergio Perez 4. Sebastian Vettel 5. Fernando…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com