Postul 100

Postul 100. Ce înseamnă pentru mine bloggingul și blogosfera?
De ce sunt Blogger? Pentru că pot!
Primul meu blog (care încă există dar nu îl folosesc) a fost în platforma celor de la WordPress …undeva prin ianuarie 2009. Nu știu ce nu mi-a convenit/plăcut/enervat și am trecut pe BlogSpot, pe la sfârșitul aceluiași an. Nu am fost o scriitoare foarte împătimită pe blog până anul acesta, când din prea mult timp liber m-am băgat în BlogWars și Superblog, plus alte campanii în special cele organizate de BlogalInitiative.
Încă sunt mică (la doar 100 posturi) … dar am descoperit că pot să scriu … =)) binișor și regulat. Nu scriu constant și nu am o temă anume. Scriu despre ce îmi place, ce îmi trece prin cap și ce vreau – am postări cu și despre cursele de Formula 1, desene, gânduri, câteva recenzii de carte și alte chestii utile sau inutile. Când eram în liceu nu îmi plăcea să scriu compuneri, trebuia să scoată profesoara cu cleștele 10 cuvinte de la mine, acum parcă merge mai ușor.
Prin SuperBlog am început să citesc și altii bloggeri, unii chiar mai noi decât mine dar care se implică cu adevărat în blogosferă. Experiența a fost interesantă, chiar dacă nu am ieșit în top 50. Pe parcursul competiției lumea s-a certat dar la sfârșit totul s-a rezolvat. Nu pot să spun încă dacă voi participa și la anul dar vom vedea.
Nu critic foarte mult… sau stuff like that …. dar majoritatea blogurilor pe care le-am citit/citesc în continuare sunt cu și despre știri din diverse domenii… foarte puține sunt bloguri cu caracter mai personal. Majoritatea sunt bune.
Personal mi-au sărit câteva în ochi … așa ca o așchie … și le voi citii în continuare. (e reclamă gratis nesolicitată respectivilor bloggeri, dar eu întotdeauna spun în față ce îmi place și ce nu) (ordinea este aleatoare, iar unele le am și în blogroll)
Punctyochana – o fostă colegă de liceu care chiar îmi place cum scrie 
Mortu.eu – care este mult mai viu decât pare …trust me
UnZambetPeZi.ro
Ochiu’ Raţiunii
Iosazaur.com
OctoCat.org
Obisnuit.eu
Robintel.ro
Blogatu.ro
Soacra.eu
iDante.ro
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com