Noi si lumea!

Asta am zis ca televizorul merita si el putina atentie din partea mea. Si cum era ora 17 am zis sa ma uit la stiri. Lumea asta s-a intors cu curul in sus. Cei de la stiri nu stiu ce sa mai dea doar ca sa isi umple programul.
Va voi da cateva exemple si de la noi din tara si din afara.
1. Salvat de la moarte de o groapă din şosea.
Un galatean caruia i-a ramas o bucata de mar in gat a fost salvat de o groapa din asfalt.
Omul manca linistit un mar, muscand bucati mari (pot sa zic aici ca il manca exact ca Haplea) pana una din bucatile de mar s-a impotrivit sa isi urmeze drumul normal si s-a revoltat blocandu-i-se in gat. Fratele acestuia care era de fata a sunat la ambulanta care l-a suit pe om in masina sa il duca spre spital. In drum spre spital ambulanta a trecut printr-o groapa si a sarit putin in sus, moment cand bucata de mar s-a dat seama ca asta e sansa ei de scapare si a sarit si ea din gatul omului. Haplea sa fi noroc sa ai.
Invataminte din aceasta poveste : domnilor primari, guvernanti (care din voi se ocupa de sosele) NU astupati gropile din asfalt pentru ca salveaza lumea.
2. Tot din categoria gropi, dar de data asta una mai putin “ajutatoare”
Un artist german a pictat pe una din strazile din bucuresto o groapa 3D care iti da senzatia ca poti vedea in strafundurile pamantului. Aceasta se afla in Piata Cosbuc.
3. Soacrele din Sfântu Gheorghe şi-au făcut propriul lor festival
Doamnele au vrut să arate tuturor că ştiu să se distreze, să danseze, să spună bancuri cu soacre şi chiar s-au înscris la un concurs de miss. Peste 70 se saocre s-au intrecut in concursul de miss.
Ma intreb cine le-a jurijat si cum. Intai s-a facut concurs “Schimb de soacra” dupa aceia fiecare nora a votat.
4. Si bulgarii sunt trazniti.
Locuitorii din localitatea bulgara Varna au pus pe lista candidatilor la parlament …. un magar, care logic ca are si nume – Marko.
5.  Ce nu fac femeile pentru mărirea sânilor?
O nouă tehnică naturală de mărire a sânilor promite “să bată” chirurgia plastică. Procedeul vine din tocmai din Thailanda şi constă în plesnirea sânilor.
Cei care practică acest mod de înfrumuseţare feminină spun că rezultatele se văd după aproximativ patru şedinţe de tratament. Totul se poate demonstra prin măsurătorile care se fac înainte şi după procedura de plesnire a pieptului.
Sufera baba la frumusete. Deci baieti luati fetele la palme, dar nu peste fund ci peste sani
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com