Miez de lapte

În dimineața asta am întrebat-o pe colega de cameră ce îi trece ei prin minte când îi zic miez de lapte – mi-a spus că după nume, miezul de lapte, o face să se gândească la nucă de cocos, iar imediat după ce i-a văzut forma a zis că îi face poftă de un tort diplomat.
Drăguța de Pisicuvea mi-a spus că pe ea miezul de lapte o face să se gândească la ceva dulce si pufos – pufos ca pufoșenia, de un alb pur cum e zăpada proaspăt căzută, cu un gust ”divină” pentru toate plăcerile și ispitele copilăriei. Perfecțiunea în simț și gust.
Mie, personal, păhărelele miezului de lapte îmi aduc aminte de jeleurile ce le mâncam în copilărie.
SA
Am și o mică povestioară despre vestitul produs al anului 2013.
Acum aproape 1 an s-au întâlnit o mână de bloggeri pentru o foarte specială gală, unde unul dintre ei a primit o punguță specială în care se afla și invitatul nostru din această seară.
Două bloggerițe pofticioase, pe numele lor Luciana și Kathy, au corupt-o și pe a treia pentru a sustrage în stilul 007 cel mai dulce și cel mai fin sortiment de brânză de la bloggerul neatent prins într-o discuție intensă. Drept pedeapsă acesta le-a dansat pe domnișoare toată noapte, de ziceai că are baterii reîncărcabile cu Aloe Vera.
Anul acesta ne-am propus să ne facem planul de bătaie dinainte pentru sustragerea bunătăților de la Delaco, iar pentru a nu mai primi aceeași pedeapsă ca anul trecut cred că-i vom înlocui lui Daniel bateriile de Aloe Vera cu unele simple, sau chiar i le vom fura definitiv pentru a le cerceta și a-i afla arma secretă.
Să o spun pe aia dreaptă eu sunt supercalifragilisticexpialidotion fan brânză sărată, foarte sărată sau afumată, așa că ador din gama produselor de la Delaco, cașcavalul afumat. Dar miezul de lapte îmi va aduce mereu aminte de gala Superblog 2012.

Prada din acest an poate fi considerabil mult mai mare, în special pentru că Delaco va oferi superbloggerului care va impresiona cel mai mult juriul, la oricare dintre cele două probe Delaco lansate în cadrul competiței sau la ambele, greutatea sa în brânză!
Articol realizat pentru Etapa nr. 5 a concursului SuperBlog 2013.
Facebook Comments
lock;">

4 Comments

 1. Litere Stacojii
  17 Oct, 2013

  Un articol tare gingas happy
  Si faci ca miezul sa devina o curiozitate happy

 2. Ramona
  17 Oct, 2013

  sigur l-ai mancat si acum zici ca ti l-a furat cineva

 3. Beto
  17 Oct, 2013

  Nu stii unde mi-am pus miezul de lapte? laughing

 4. Cristina
  17 Oct, 2013

  Acum, ăștia de la Delaco se vor ruga ca participanții să nu fie supraponderali…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com