Lost Bands in the New Wave

M-am trezit astăzi cu un chef să ascult muzică multă : )) Cine mă cunoaște ar râde și nu m-ar băga în seamă. De ce? Pentru că la mine muzica merge 24 din 24, 7 din 7, 365 din 365.
Răsfoind din pagină în pagină, în timp ce ascultam concertul celor de la 30 Seconds to Mars din Germania de la Rock Am Ring am dat peste niște poze ale unui individ de care nu am mai auzit nimic de ceva vreme, și am rămas surprinsă când am citit că încă există acea formație. .
Este forma de gemenii germani Kaulitz – componenții trupei Tokio Hotel, care acum 10 ani au făcut mare vâlvă după care nu s-a mai auzit nimic concret de ei – sau poate am fost eu cea care nu a mai auzit nimic de ei. Nu i-am ascultat nici atunci, și nu o fac nici acum.
Kaulitz Brothers Then Kaulitz Brothers Nwo
Pe atunci solistul Bill arată ca o fată acum mi se pare o combinație nereușită (copie chiar) între alți doi cântăreți: Adam Lambert (păr și atitudinea din poze) și Jared Leto (ținuta), dar măcar nu mai are figura de fetiță. .
Altă formație despre care nu am mai auzit nimic de ceva timp este t.A.t.U. – rusoaicele lesbiene (don’t get me wrong – nu sunt împotriva homosexualității, dar nici pentru).
tatu then and now
În afară de fostele noastre trupe (Andree, ASIA, 3SE, Racla, O-Zone) voi de cine ați uitat? .
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com