Libris.ro

Libris.ro îți scoate cărțile din wishlist și ți le trimite acasă!
sigla libris cu site
V-am mai spus că acolo unde văd/aud că este vorba despre cărți mi se aprind toate beculețele. Parcă am nasul și ochii formați pentru așa ceva, așa că imediat ce am văzut concursul organizat de librăria online Libris.ro mi-am spus că trebuie să particip.
Cine și ce poate câștiga?
Se pun la bătaie 1.500 lei, în premii pentru cei mai talentați trei bloggeri/ posesori/ administratori/ editori în www. Locul 1 cărți la alegere în valoare de 900 lei, locul 2 cărți la alegere în valoare de 400 lei, locul 3 cărți la alegere în valoare de 200 lei.
Pentru a putea lua parte trebuie să incluzi în articol sigla Libris.ro, precum și două link-uri – pe librărie online și cărți online. Să nu uităm să-i anunțăm pe cei de la Libris pe pagina lor de Facebook, pentru a putea ține și ei evidența celor care scriu.
Întrebarea la care vom trebui să răspundem este ”De ce citesc?” și 10 motive pentru care lumea ar trebui să citească mai mult.

Libris.ro

Facebook Comments
lock;">

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. De ce citesc? - [...] două săptămâni v-am spus, prin ACEST articol, de campania organizată de cea mai mare librărie online – ” Libris.ro…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com