Leapsa lunga… lunga…

Cea de a doua leapșă de la Laurențiu (lalafoniiiiiiii : ))) se zice că este una lungă… Leapșa lungă… lungă…
1. SUNT… orgolioasă, încăpățânată. Am fost altruistă până mi-am dat seama că nu toată lumea merită – ”Frate, frate, dar brânza e pe bani”
2. AȘ VREA… multe. Am zis că o să fac o listă nu lucruri pe care aș vrea să le fac în următorii 5 ani și lucruri pe care le vreau într-un viitor mai îndepărtat. Dar pentru a realiza toate astea am nevoie în primul rând de sănătate și după de bani.
3. PĂSTREZ… amintirile pentru că sunt prețioase. Sunt într-o cămăruță neîncuiată acolo în creier.
4. MI-AȘ DORI… să am mai multă determinare, iar atunci când încep ceva să mă țin până termin, nu să fac o pauză și să reiau mai târziu.
5. NU ÎMI PLACE… minciuna.
6. MĂ TEM… de păianjeni și singurătate.
7. NU POT SĂ ÎNȚELEG… lingușelile. Urăsc persoanele care vin la mine cu lingușeli atunci când vor ceva, iar cei care mă cunosc știu că mai bine vin și îmi spun direct ce vor de la mine.
8. AUD… ce vreau doar când vreau.
9. ÎMI PARE RĂU… doar de două lucruri pe care nu le-am făcut. În ultimi ani am descoperit că mai bine regret ce fac decât ceea ce nu fac.
10. PUȚINI OAMENI… știu ce vor cu adevărat de la viață.
11. ÎMI PLACE… să desenez, să citesc, să filozofez și să fac pe ironica. Dacă aș fi fost băiat cred că aș fi fost ca House.
12. NU SUNT… perfecta – dar nimeni nu este – toți tindem spre perfecțiune și poate uneori nu știm când ajungem acolo.
13. CÂNT… doar dacă vreți să vă schimbați geamurile sau dacă aveți bani pentru unele noi.
14. JOC TEATRU… în fiecare zi. Viața fiecăruia este o piesă de teatru – ”Lumea este un teatru, dar și teatrul este o lume”. Avem o mască pentru orice și oricine.
15. NICIODATĂ… nu voi renunța la pasiunile și visele mele, pentru că ele mă definesc uneori.
16. VĂD… mai bine de când m-am operat la ochi – AICI. Dar vederea propriu zisă nu este principalul caracter al oamenilor. Vederea psihologică, dacă îi pot spune așa, este cea care ne definește.
17. RAR… mă enervez –cânt a căzut și ultima picătura ce a umplut paharul – dar când o fac sunt ca un butoi de pulbere gata să explodeze.
18. PLÂNG… În ultimii 10 ani am plâns, cu motiv – fără să fie vorba de filme, doar de 3 ori. Nu plâng când mă uit la Titanic, pentru că nu mi se pare așa de siropos, dar plâng de fiecare dată când mă uit la ”A walk to remmeber”.
19. AM NEVOIE… de echilibru pe care l-am avut cândva. Am nevoie și de puțină dragoste hee hee
20. AR TREBUI… și aici citez: ”Ar trebui sa fii mai putin încăpățânată. Mai tolerantă. Mai serioasă și mai decisa în unele chestii.”
Facebook Comments
lock;">

1 Comment

  1. Ochiu ratiunii
    20 May, 2012

    Frumos ti-a iesit leapsa winking

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com