Leapsa cu Filmele in care mi-as dori sa joc

Am primit de la una bucată Ochi care face pe raționalul hee hee două lepșe. Azi cred că o fac doar pe prima care îmi pica chiar bine. Trei filme în care mi-ar plăcea să joc.
Pentru că îmi plac filmele psihologice și pentru că unul din filmele mele preferate din toate timpurile este MindHunters mi-ar plăcea să joc în el în locul lui Jonny Lee Miller (cel puțin ajung la sfârșitul filmului chiar dacă mor hee hee)
Al doilea film în care mi-ar face plăcere să joc ar fi ”Interview with the Vampire” – iar gurile rele vor spune că tot circula obsesia cu vampirii acum. Nu dragilor, dacă vreți să știți obsesia mea nu este pentru actualele filme/cărți cu vampiri ci este pentru această serie de cărți pentru că după părerea mea acestea sunt adevăratele cărți cu vampiri. Plus că dacă aș avea ocazia să joc în acest film aș juca alături de 4 actori mari ai Hollywood-ului: Brad Pitt, Tom Cruise, Kirsten Dunst și Antonio Banderas.
Bonus până acum am același actor de 2 ori: Christian Slater.
Cel de-al treilea film! Ham! Dacă primele două mi-a fost ușor să aleg, pentru cel de-al treilea am o multitudine de opțiuni. M-am hotărât în cele din urmă la unul, tot din cauza actorilor.
Așa că al treilea film este ”Alexander”, cel în a cărui distribuție se află patru actori pe care eu personal îi ador: Antony Hopkins și Val Kilmer – doi actori din vechiul regiment cu un talent extraordinar, Colin Farrell – actorul meu favorit și Angelina Jolie – femeia asta nici nu trebuie să vorbească ca să spună ceva. Pe lângă cei patru actori, din distribuție mai face parte și unul dintre cântăreții mei favoriți – Jared Leto.
Deci pe scurt avem Psihologic, Supernatural și Istoric.
Leapșa o poate prelua oricine o dorește, dar sunt curioasa ce raspund: Neonu’, Deby, Zdwuby.
Facebook Comments
lock;">

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com