Hot or not?

Ieri am fost să mulg vaca de la colțul străzii… voi cei perverși nu vă gândiți la prostii, oi avea eu mintea ”bolândă”, dar nici chiar așa. La mine în cartier există un tonomat de lapte.
La dus m-am întâlnit cu 3 cățeluși, de dimensiuni și culori diferite. Unu era mai măricel, negru cu urechile maro – una dintre urechi o avea ciulită, iar cealaltă clăpăugă; unul era crem cu lăbuțele albe, iar cel de-al treilea era tot crem, cu coada albă și cu o pată mare maro la ochi. Sweat! (nu am avut niciunul dintre telefoane la mine să le fac poză)
Când m-am întors era unul cu un matiz să dea peste mine, pentru că patina excesiv; l-am înjurat nițel și i-am zis să se uite pe unde merge, și-a cerut scuze politicos (lucru foarte rar întâlnit la noi în țară în secolul acesta) și și-a continuat drumul. La fel am făcut și eu.
”Mam-mare” a băgat de seamă că respectivul a oprit la intersecție să ia pe cineva. Când am ajuns la 2m în spatele mașinii … mi-a sărit în ochi faptul că cel ce s-a suit pe locul din dreapta … l-a sărutat pe șofer. Mi-a răsărit în colțul gurii un zâmbet ștrengăresc, iar mintea mea deja începuse să zburde pe CÂMPI(i) pline de maci roșii. Și da dragilor, a fost un sărut, nu un pupat pe obraz sau chestii finuțe. A real kiss. Cred că unul dintre ei mi-a văzut zâmbetul când am trecut pe lângă mașină și a zis ceva de genul ”Opreștete că ne vede lumea”
De ce zic că mintea începuse să-mi zburde…păi la un moment dat am avut o discuți:
”De ce vă excitați voi bărbații când vedeți două tipe sărutându-se”
”Este perfect normal”
”Ham”
”Ce nu ar fi normal este să vezi doi băieți sărutându-se, iar voi fetele să vă excitați”
Ce ziceți fetelor? Voi cum ați reacționa dacă ați vedea doi tipi sărutându-se?
De ce atunci când trecem pe stradă și vedem două tipe sărutânduse ni se pare normal, dar dacă vedem doi tipi ni se pare scârbos și anormal? Subconștientul nostru s-a modelat după gândirea generală – efectul de turmă.
vs
Nu mă număr printre cei care sunt pro homosexualității dar nici printre cei care sunt contra. Este viața lor și fac ce vor cu ea.
Facebook Comments

9 Comments

 1. XutZu
  26 Feb, 2012

  Fetele sunt mult mai atractive, parerea mea !

 2. T. Mihai
  26 Feb, 2012

  Suntem niște ființe androgine, iar singura problemă este legată de faptul că suferim de o amnezie atunci când vine vorba de a ne identifica jumătatea pierdută …
  Mi-a placut foarte mult începutul unde descriai cum ai muls acea vacă artificială.

 3. Ramona
  25 Feb, 2012

  chiar te rog…oricum discutia a pornit atunci cu tine daca iti mai amintesti

 4. Blogatu
  25 Feb, 2012

  Ce pot sa zic, imi plac fetele happy Asa ca doua fete sunt o priveliste foarte placuta happy Poate c-o sa scriu si un articol pe tema asta, ce zici?

 5. bucuros
  24 Feb, 2012

  nu mi se pare un lucru obisnuit ca doi baieti sa se linga in gura..
  dar atunci cand sunt 2 fete se schimba treaba, bineinteles conteaza si modul in care o fac.. fara prea multe chestii scarboase.

 6. Sebi
  24 Feb, 2012

  Ma.. fiecare cu ce ii place rolling on the floor Mie imi plac fetele laughing Sunt cam scarbit de gaysanii aia care se ling laughing

 7. Ramona
  24 Feb, 2012

  clar un cuplu este mult mai frumos baiat-fata. eu ma refeream acum mai mult doar la sarut

 8. Boby
  24 Feb, 2012

  Clar ca fetele sunt mult mai atractive ca si cuplu decat baietii o.O
  Dar cel mai bine e sa fie un cuplu normal, baiat si fata. Wtf, asa ne-a lasat Dumnezeu si asa trebuie sa ramanem. Parerea mea.

 9. Lutzuu
  24 Feb, 2012

  Poi eu sunt baiat asa ca as zice pe fata laughing sunt doi gay laughing

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com