Garderoba cu stil de iarna

Săptămâna trecută stăteam de vorbă cu o amică și îi spuneam că nu prea sunt speranțe să avem zăpadă de Crăciun. Am realizat acum câteva zile după minunatul covor alb de pe asfalt că s-ar putea să mă fi înșelat. Tot săptămâna trecută v-am vorbit despre ce se poartă în acestă toamnă, dar se pare că a venit vremea să scoatem de la naftalină hainele călduroase de iarnă, sau să dăm iama în magazine pentru a ne achiziționat altele.
Iarna are o reputație destul de proastă, femeile nu își pot scoate în evidență formele, iar bărbații se plâng că nu au ce vedea. Dar să știți că putem aborda și în sezonul rece o garderobă stilată și veselă ce te poate face mai chic.
Oferta magazinelor este destul de variată: pulovere clasice, pulovere cu paiete pentru o ținută elegantă, pulovere amuzante cu personaje din desene animate sau mesaje haioase, paltoane trendy, trenchuri impermeabile, fulare snood, mânuși din piele, ghete de piele blănite călduroase, botine, cizme moto cu fermoar.
cizme moto
Când vine vorba de încălțăminte întotdeauna mi-am cumpărat și am purtat ceva în care m-am simțit foarte confortabil, nu neapărat ce era în trend. Anul acesta m-am gândit că este timpul să trec de la bocanci la o pereche de cizme și mi-au atras atenția ”cizme moto” pentru că nu sunt nici înalte, dar nici scurte – 24cm, și au tocul destul de mic 2.5cm.
Trench impermeabil
Pulover
Geacă de iarnă, de fâș/schi mi-am cumpărat acum 2-3 ani și este perfectă, palton gros am, dar simt nevoia unui trench impermeabil lung ce este perfect pentru zilele de iarnă când temperaturile sunt puțin mai ridicate, soarele cu dinți este pe cer și vântul nu bate.
La pulovere nu sunt extrem de pretențioasă – singura problemă este să nu fie complet de lână pentru că mă mănâncă pielea de la ele, în rest ce îmi atrage ochiul pe moment. De această dată a fost un pulover simpatic cu mânecă lungă și decolteu rotund, maro cu dungi groase în trei culori: gri, albe și roz, are are doar 10% lână, în rest fiind făcut din vâscoză și poliamidă.
Toate aceste produse le-am găsit pe LaRedoute. Abonează-te și tu la newsletter-ul ”LaRedoute” și primești cadou 30 Ron. Fii primul care afla de super ofertele de Black Friday!
Facebook Comments
lock;">

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com