Dreaming… loud

Life is short. ”Live Fast. Die Young. Be Wild. Have Fun. Be Free.”
Today I’m a dreamer. I dream with my eyes wide open! I’m dreaming out loud!
Dreams
Visez despre ce aș fi putut face în trecut, dar în primul rând despre ce vreau să fac în viitor.
Mulți spun că visele dau dovadă de imaturitate, eu spun sunt că exact contrarul. Visele te aduc cu picioarele pe pământ, chiar dacă ești cu capul în nori.
Pentru a realiza ceea ce dorești trebuie să visezi tot mai sus, chiar dacă unele vise vor fi strivite și aruncate ca o cârpă inutilă, cele mai importante, cele pe care ți le dorești cu adevărat, se vor îndeplinii.
Vor exista oameni răi care-ți vor spune că nu poți realiza tot ce vrei pentru că este imposibil și pentru că trebuie să urmezi anumite principii și reguli. Nimic nu este imposibil dacă-ți dorești cu adevărat, iar regulile sunt făcute pentru a fi încălcate.
Să-ți urmezi visele, chiar și cele pe care le consideri nebune, te modelează în viață.
Când eram copii credeam în magie și vise, în Moș Crăciun, iepurașul de paște și Zâna măseluță. Odată cu timpul ni s-a spus că aceștia nu există, dar nimeni nu ne-a interzis să credem în continuare că încă există. Niciodată nu ești prea bătrân să crezi în vise.
Chiar dacă atunci când pleci în urmărirea unui vis o faci cu pași șovăitori, cu teamă că nu vei reuși, există acel mic imbold care te împinge de la spate – este vorba de sfârșitul visului, de ceea ce vei realiza când îți vei îndeplini visul.

Facebook Comments
lock;">

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com