DemonInk Lover – E.M. Katherine

O zi răcoroasă, un vin fiert cu scorțișoară este tot ce-mi lipsește… pardon.. am greșit anotimpul 😉 După o plimbare cu bicicleta pe canicula de afară, un covrig cu vișine și un TopGun de sezon – se pare că mi-am limpezit mintea, sau poate am pus-o la fiert…
Tot amân de când am fost la București să fac ceva ce-mi este drag.
Pe lângă ICEEfest și cursul de Inteligență Emoțională am fost și în vizită la Kathy și i-am citit nuvela – DemonInk Lover – la care am râs copios, nu de cartea ei ci de reacțiile personajelor care erau delicios de haioase.
Demon Ink Lover
Nu știu ce să vă spun pentru a nu destăinui prea multe. Un lucru este clar, a fost foarte plăcut de citit, dar s-a terminat mult prea repede – i-am și zis lui Kathy prea fast forward. Oricum sper să aibă o continuare cât de curând și să fie mai lungă de 38 pagini .
Mi-a plăcut că a descris personajele suficient încât să îți poți crea o imagine a lor, dar a lăsat și puțin mister în jurul lor.
Eu stau prost cu numele, dar numele lor mi-au plăcut pentru că prin nume a dezvăluit puțin din caracterul personajelor, dar a trebuit să asociez în minte o caracteristică sau ceva definitoriu pentru fiecare personaj pentru a reține numele 😀
Titlul îți dă atâtea indicii despre ce va urma. Încă am acel presentiment despre o carte după titlu.
Nu pot să zic tot ce mi-a plăcut fără a nu dezvălui mai multe. Concluzia este că trebuie să o citiți. Pe Kathy o găsiți AICI si AICI, iar cartea ei o puteți achiziționa de pe Smashwords, Amazon, KoboBooks și pe Barnes&Noble.
Facebook Comments
lock;">

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com