Car Tires Of The Future

În ultimul deceniu aproape toate componentele mașinii au evoluat – tracțiunea, controlul stabilității, etc. Tehnologia unui singur lucru a rămas la un nivel relativ scăzut – anvelopele.
De ce vă vorbesc despre anvelope. În primul rând pentru că mi-au plăcut conceptele pe care vi le voi prezenta, iar în al doilea rând pentru că sunt pasionată de design.În vara acestui an Hankook Tire America Corp a lansat o competiție intitulată ”’Tire Design for the Future Environment”
Vă voi prezenta în următoarele rânduri cele mai bune 5 modele.
Pe locul 5 s-a clasat Richard Byrne cu al său concept magnetic – Mag-Trac.
P5 Mag-Trac
Pe locul 4 Scott Lenkowsky cu anvelopa hibridă care poate oferii atât eficiență asupra consumului de combustibil, cât și aderență ridicată pentru performanță – eMembrane.
P4 eMembrane
Pe locul 3 s-a clasat Miranda Steinhauser cu a ei anvelopă Eco-Friendly – Tessela.
P3 Tessela
Pe locul 2 Mark Hearn cu o anvelopă compusă din mai multe blocuri. Acesta este conceput astfel încât să se adapteze cu ușurință oricăror condiții extreme – Motiv.
P2 Motiv
Iar locul întâi a fost ocupat de un concept ce ar revoluționa lumea sporturilor auto – ideea tânărului Ben Zavala – Tiltread.
P1 Tiltread

Până la lansarea acestor tipuri de anvelope inteligente, cei de la Hankook au prezentat în luna octombrie a acestui an conceptul Ventus S1 noble2 – concept ce va fi pus în practică, iar la începutul lunii Martie a anului 2013 acestea vor fi disponibile publicului larg. Acestea sunt bune pentru toate sezoanele și tipurile de teren. Acestea sunt alcătuite dintr-un compus de siliciu ce oferă aderență mai bună pe teren umed și rezistență scăzută la rulare pentru creșterea eficienței consumului de combustibil.
Cine sunt cei de la Hankook Tire America Corp? Noua competiție a celor de la Michelin si Pirelli.
De ce au devenit o competiție pentru cei doi? Pentru că stimulează investițiile în tehnologie și producție, pentru a oferii pneuri de înaltă calitate și mult mai fiabile, dar și accesibile consumatorilor medii.
Facebook Comments
lock;">

2 Comments

  1. Ramona
    16 Dec, 2012

    Iti dai seama ca mai este mult pana vor intra cele 5 in productie. Momentan totul este doar un concept.

  2. DeviceBox
    16 Dec, 2012

    Dintr-o data brusc toata lumea trece pe aceste anvelope…. Da, este o idee interesanta, dar sa vedem…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com