Cadouri de Craciun

V-am mai pomenit de expresia ”Omul înțelept își face vara sanie și iarna car”. De fapt nu mai este chiar așa de vară și deja trebuie să ne gândim la cadourile pe care vrem să le oferim de Crăciun.
Crăciunul este o sărbătoare pe care toată lumea o așteptă unde toți primesc și dăruiesc, cu mic și mare. Pe cât de așteptată este pe atât de costisitoare este, lăsându-ți o gaură financiară în buzunar. Pe lângă pregătirile pentru sărbătoarea propriu-zisă trebuie să ne străduim să alegem și darul perfect pentru prieteni și membrii ai familiei.
Din punct de vedere al cadourilor ai putea scăpa mai repede dacă ai încerca să le achiziționezi pe parcursul întregului an, deoarece cu câteva zile înainte de Crăciun prețurile explodează. Majoritatea oferă de Crăciun produse specifice: o cană cu Moș Crăciun, Moș Crăciun, brazi, reni de ciocolată, căciuli de Moș Crăciun, etc.
Avantajul acestor vremuri moderne este că nu mai trebuie să cauți prin magazine cadoul perfect, totul se poate rezolva cu câteva clickuri online, dar trebuie să fii foarte precaut atunci când folosești Internetul pentru a cumpăra cadouri. Dezavantajul este că există atât de multe site-uri ce oferă astfel de servicii încât ajungi să te plictisești și poate vei ajunge tot la magazinul clasic.
Eu întotdeauna am avut probleme din punct de vedere al cadourilor, cel puțin cele pentru prietenii apropiați. În special pentru că nu știam ce să le iau și întotdeauna ajungeam să le caut cadoul perfect în ultimul moment.
Când facem cadouri trebuie să ținem cont că ceea ce conține cadoul tău reprezinta un mesaj transmis acelei persoane, plus avem și  câteva ”reguli” de urmat:
– interesele/hobby-urile persoanei căreia îi facem cadoul
– să avem stabilit un buget pe care să încercăm să-l respectăm
– ca în orice ambalajul este și el foarte important, creând o primă impresie plăcută
– iar cea mai importanta regule ar fi: pune-te în pielea celuilalt și imaginează-ți ce ți-ar plăcea să primești.
Am descoperit de curând un site ce oferă o gamă largă de cadouri pentru orice buget, ambalate elegant și unice. Alegerea perfectă pentru cadouri Crăciun 2012 ar fi cele neutre dar de bun gust – pentru șefi un cadou business dar cu iz de Crăciun Londonez este perfect, pentru prietenii plecați în afară un coș cu produse tradiționale românești ce le aduce aminte de Crăciunul petrecut acasă, iar pentru cei cărora le faci un cadou doar din obligație un coș ce conține o sticlă de vin, o cutie de bomboane de ciocolată și câteva dulciuri este ieftin și perfect.
Facebook Comments
lock;">

4 Comments

 1. portret
  29 Nov, 2012

  Eu am comandat un desen in creion, o caricatura foarte amuzanta de pe SITE

 2. cutiuta muzicala
  19 Nov, 2012

  laughing cu totii asteptam sa primim ceva de craciun! eu as vrea ceva de pe SITE love struck

 3. andrei
  21 Sep, 2012

  asta prin filme,se daruieste si nu se asteapta inapoi laughing

 4. Urban Gamez
  14 Sep, 2012

  de craciun se daruieste nu se asteapta sa primesti happy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com