Brand Ambassador

Online-ul este mult mai asemănător cu offline-ul decât vă puteți închipui. Îți creezi o imagine, un brand și încerci să îl dezvolți pozitiv. Ca și în viața de zi cu zi cea mai mică greșeală îți poate strica imaginea, te poate da înapoi cu câțiva pași.
Este greu să te remarci, deoarece apar pe zi ce trece din ce în ce mai multe blog-uri. Dacă faci un pas greșit în offline se poate uita mai repede decât în online deoarece ”Verba volant, scripta manent
Acum ceva timp, când eu încă eram minusculă în online (acum am mai crescut 5 mm) tot auzeam de un scandal între Samsung și un blogger, de care eu, spre rușinea mea, nu auzisem: Dragoș Șchiopu (a.k.a Haotik). Toată lumea vorbea despre asta, iar tot ce am înțeles atunci a fost faptul că a fost exclus din Samsung Mobilers (un programfam ce a strâns la un loc câțiva pasionați de tehnologie)
hs_banner_728x90
Acesta vede acum greșeala făcută atunci, s-a ambiționat și a făcut eforturi pentru a-și îmbunătății numele. A lansat luni (07.10) o campanie prin sistemul AdWords – “Hey Samsung, Allow your biggest fan to be your brand ambassador” – cu ajutorul căreia încearcă să atragă atenția celor de la Samsung, demonstrând că este demn de a redeveni ambasador al brandului.
Mi-am intersectat calea cu Dragoș pentru prima dată anul acesta în februarie și l-am perceput ca un mare pasionat de tehnologie și în special un fan împătimit al celor de la Samsung.
Dragoș a spus săptămâna trecută într-un articol pe propriul blog ”nu-mi doresc bani, nu-mi doresc campanii, nu doresc produse în teste, ci singurul lucru pe care l-am pierdut și mi-l doresc foarte tare este recunoașterea oficială din partea brandului.
Facebook Comments
lock;">

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Multumiri celor care m-au ajutat in campania #HaotikAmbasador - Dragos Schiopu - […] Ramona Bascianu: http://www.imforeveryoung.info/brand-ambassador/ […]
  2. Multumiri celor care m-au ajutat in campania #HaotikAmbasador - Haotik.ro - […] Ramona Bascianu: http://www.imforeveryoung.info/brand-ambassador/ […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com