Bijuterii cadou

Cadourile au fost, pentru mine, dintotdeauna un punct slab. Niciodată nu știu ce să cumpăr.
V-am vorbit într-un articol trecut despre bijuterii, și tot despre ele o să vă vorbesc și astăzi. De ce bijuterii? Pentru că vor avea întotdeauna o valoare, dacă nu monetară, atunci sentimentală. Fiecare din noi cred că avem o pereche de cercei, un colier, sau o brățară care ne plac mai mult decât restul accesoriilor.
Trebuie să ținem cont de 1001 criterii, și ar fi bine dacă am cumpăra din timp, pentru a nu alerga pe ultima sută de metrii după cadou, dar nici prea devreme. Trebuie testat terenul, ori iei persoana cu tine prin magazin și observi ce îi place, ori, mai nou – și mult mai simplu, o vrăjești cu un link al unui site de unde sigur îți va arăta ceva ce îi place.
Nu este bine să mizăm întotdeauna pe cadourile clasice sau pe o variantă ușoară, pentru că s-ar putea să o dăm în bară. Cel mai scump cadou nu este întotdeauna cel mai inspirat, fiind mult mai important să te gândești la pasiunile acelei persoane, personalitatea și vârsta, dar și cât de apropiat ești de ea. Primești un punct bonus dacă acesta este însoțit și de o felicitare (eu de obicei felicitările încerc să le găsesc cât mai haioase)
Am și eu anumite slăbiciuni pentru bijuterii, mai mult pentru brățări, decât pentru restul accesoriilor. Dar astăzi o să vă vorbesc despre slăbiciunile prietenelor mele cele mai bune, care de fapt este slăbiciunea oricărei femeie – cerceii.
Cred că este accesoriul cu care nu dai greș niciodată, pentru că o femeie nu are niciodată ”suficienți” cercei pe care să îi asorteze la toate ținutele posibile, și se va bucura pentru fiecare pereche primită la fel.
Pentru că anul trecut am fost zgârcită când a venit vorba de cadouri, mi-am zis că anul acesta trebuie să mă revanșez, dar normal nu știu ce să iau.
Momentan pe net se găsesc multe site-uri unde găsești bijuterii de toate soiurile și pentru toate buzunarele. Unul din site-urile care mi-a atras atenția de o perioadă bunicică de timp este OnlineBijoux. Acesta este un magazin de bijuterii online, cu produse la îndemâna oricui și o diversitate foarte mare.
Am luat frumos linkul site-ului și i l-am trimis Georgianei întrebând-o dacă o atrage ceva din toate frumusețile de pe site. În secunda următoare mi-a trimis link către o minunată pereche de cercei de argint cu design italian, care au și pietre swarovski alb-albastre, turquoise sau albastru-smarald. Acesta se potrivește perfect cu un pandantiv tot din argint și cu pietre swarovski albe.
Ce este drept mi-au plăcut și mie, care port în urechi numai aur. Misiune îndeplinită pentru ziua ei de naștere ;)) nu contează dacă nu mai este surpriză. Contează să îi placă, părerea mea.
Facebook Comments

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alege bijuteriile potrivite - [...] de forma feței, alegerea pietrelor de pe inele în funcție de zodie, dar și despre cum să alege bijuteriile…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com