Beyond Smart (I)

Luni mi-a parvenit încă un produs pentru testare – este vorba tot de un telefonGoogle Nexus 4 de la LG, de această dată am schimbat sistemul de operare. Vine echipat cu noua variantă de Android 4.2.2  Jelly Bean – care pe mine personal ma face sa ma gândesc la arahidele îmbrăcate în ciocolată ce le-am mâncat zilele trecute.
La fel ca și rândul trecut vă voi spune câteva prime impresii (după două zile de utilizare), într-o postare ulterioară voi dezvolta subiectul.
nexus 4 box content
– am rămas foarte surprinsă când am văzut cele două lulele de accesorii care se aflau în cutie :D, în comparație cu HTC 8X și alte telefoane în general – cablu de date, încărcător, cheița de deschidere pentru micro-sim și o cărticică de instrucțiuni (Engleza și Chineză) cu certificatul de garanție. Inițial am crezut că s-au pierdut din lucruri pe drum :)), dar la un search amănunțit am aflat că atât conține cutia. De ce atât de surprinsă?! Păi unde este hands-free-ul?! Da, are jack de 3.5mm, dar una este să ai unul standard ce vine cu telefonul, alta e să încerci toate modele de pe piață ce au jack de 3.5 . Trecem peste. Încărcătorul este cu capăt de UK?! Ham! Să zicem!? Continuăm.
– am rămas totuși plăcut surprinsă de dimensiunea ecranului – 4,7 inch – în meniu așezare 5×5 îți dă senzația de spațiu. Observație – ar mai fi câștigat 0,3 inch la ecran dacă ar fi poziționat cele trei butoane de pe ecran mai jos.
– lipsa butonului pentru cameră – pe lateralele telefonului se găsesc doar butoanele pentru volum și cel de on/off/lock/unlock
– tastatura se mișcă destul de bine – dar deja duc lipsa predicțiilor de la HTC 8X
– spatele este frumos de admirat, greu de întreținut – ținând cont că și spatele este tot din sticlă (Gorilla Glass). Greu de întreținut nu numai pentru că lasă amprente (doamne ferește să fi vreun criminal în serie =)) ca imediat intrii la mititica) ci și pentru că la 2-3 căzături mai serioasă vei ajunge să îți pară rău de el și de buzunarul tău.
– audio – în convorbiri este la înălțime, dar când vine vorba de player audio singurul avantaj este egalizatorul
– cameră, momentan singurul lucru care mi-a atras atenția a fost modul Panoramă. Rămâne să realizez mai multe poze și să mă mai joc prin setările ei.
– modul în care se închide ecranul la blocarea acestuia – îmi aduce aminte de televizorul vechi din copilărie – trebuie să găsesc o imagine pentru a vă arăta exact la ce mă refer.

Produse evoMAG.ro

Facebook Comments
lock;">

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Beyond Smart (II) - [...] uite așa a trecut și săptămâna petrecută cu Nexus 4. A fost o săptămână plăcută, dar în care au…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com