Alegeri locale

Cei ce mă cunosc știu că pe lângă atee în devenire sunt și apolitică. Totuși am fost la vot. Dar nu o să spun cu cine am votat pentru că nu este frumos. Nu fac nici campanie electorală târzie, dar la mine în oraș – adică în Urziceni (pentru cei ce n știau încă) – consider că bătălia se dă între doi candidați: actualul primar Constantin Sava, care a avut deja două mandate și candidează din partea PNL și Liviu Cazan ce candidează din partea PSD.
Actualul primar a încercat să impresioneze alegătorii de zilele orașului, aducând-o Irina Loghin pe și pe cei de la Direcția 5. Singura problemă a fost ploaia care nu prea s-a oprit.

 

Liviu Cazan a adus si el vineri niște cântăreți de muzică populară și pe cei de la Iris. Au fost niște probleme tehnice cu sonorizarea dar pot spune că am văzut oameni de toate vârstele – bunici care își aduseseră și nepoții de 3 ani, dar și mulți tineri.

 

 

Apolitică, dar chiar sunt curioasă cine ne va fi primar.
Și o părere personală. Dacă stați acasă nu o să se schimbe nimic așa că mergeți la VOT!
Facebook Comments

3 Comments

 1. macar in perioada electorala sa se faca ceva mai mult pentru populatie winking

 2. Ramona
  10 Jun, 2012

  Nu stiu cat a influentat programul artistic alegerea vreunuia dintre cei doi, si oricum cati cunoscuti am intrebat eu multi nu s-au dus la vot pentru ca au zis ca nu au avut cu cine vota. Articolul ce e drept si din punctul meu de vedere este fara continut laughing

 3. Cristina
  10 Jun, 2012

  Consider ca nu are nicio relevanta faptul ca X a adus-o pe Irina Loghin iar Y pe cei de la Directia 5 in timpul campaniei. Batalia dintre cei 2 candidati nu se da prin prisma momentelor artistice sustinute. Desigur ca, cetateanul de rand, cel care nu are suficiente informatii sau deloc despre programele candidatilor, poate fi putin impresionat si influentat de programul artistic din timpul campaniei dar nu cred ca asta a fost ideea pe care ati dorit sa o subliniati prin acest post. Un articol fara continut, din punctul meu de vedere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com