Adidasi

Voi cu ce vă încălțați vara? Sandale, papuci sau adidași?
Eu, de când mă știu, și vara și iarna mă încalț în adidași.
Și când este vorba de încălțări sunt foarte exigentă. Pe lână aspect trebuie să fie și de calitate. Întotdeauna am preferat adidașii de piele sau de firmă, chiar dacă au un preț mai ridicat, dar cum se zice – cât dai atât face.
Degeaba dai 40 Ron pe o pereche de adidași care se rup într-o săptămână și îți iei 3 perechi pe lună. Mai bine dai odată 200-300 Ron pe unii de calitate care sunt mai rezistenți.
Prefer adidașii din piele de cele mai multe ori, dar și cei din branduri renumite: Nike, Adidas, Reebok, Puma.
De când cu internetul afacerile online au explodat iar acum este mult mai la îndemână și mult mai ușor să achiziționezi ceva online, mai ales că în anumite condiții transportul este gratuit.
Unul dintre avantajele când cumperi online este liniștea – nu mai dai peste vânzătoarea băgăreață care indiferent de calitatea mărfii te sfătuiesc să cumperi neapărat perechea probată pentru că ea aduce numai produse de calitate. Alte avantaje ar fi: economisești timp, beneficiezi de anumite reduceri la cumpărăturile și plata online.
Dezavantajele sunt: nu poți atinge fizic produsul și trebuie să te încrezi doar în descriere – care uneori este mult prea sumară, și comentariile celorlalți clienți. Un alt dezavantaj este și faptul că trebuie să fim atenți atunci când plătim cu cardul, ca site-ul să fie securizat (adresa URL, trebuie să înceapă cu “https” dovadă că informațiile se transmit criptat iar în partea dreapta a ecranului, trebuie să se găsească o iconiță “lacăt”, care odată apăsată deschide un certificat de garantare a securității online).
Privind avantajele și dezavantajele eu zic că este mult mai funky să achiziționezi adidași online.
Facebook Comments
lock;">

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com