Accessorize

Astăzi o să încerc să vă vorbesc despre două accesorii esenţiale stilului feminin – bijuterii şi hainele – accesoriile au darul de a scoate din anonimat o ținută anostă. Această problemă este una eternă cu care se luptă majoritatea femeilor în fiecare zi. Brăţara este un accesoriu mereu în pas cu moda.
Totul trebuie să pară cât mai natural, dar totuşi să scoată în evidenţă personalitatea şi feminitatea, şi de ce nu să demonstreze că aceasta are simţul artei. Arta de a alege bijuteria perfectă reprezintă o îmbinare subtilă dintre stil şi a te cunoaşte ca femeie.
Femeile nu omit nimic, toate micile detalii sunt importante – nodul de la eşarfă, catarama curelei, modul în care îi stă părul în acea zi. Coco Chanel spunea că „pentru a fi de neînlocuit trebuie să fii diferit”
De exemplu în zilele toride de vară, când purtăm ţinute lejere, putem purta bijuterii ce oferă un strop de culoare ţinutei – cele mai potrivite fiind cele cu pandantive. Cel mai bine este să purtăm bijuterii mici, delicate. Bijuteriile mari, cu design complicat, se potrivesc numai cu ținute simple.
Bijuterii online găsiți în magazinul OnlineBijoux și sunt la îndemâna oricui iar prin vasta lor diversitate, oferă o gamă largă de posibilităţi de accesorizare, aducând fiecărei ţinute o notă în plus de rafinament şi unicitate.
Facebook Comments
lock;">

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com