4 usi

Am găsit pe blogul lui Victor Cătălin un test psihologic banal, dar ale cărui rezultate sunt destul de impresionante. Nu vă las aici testul complet, îl găsit în ACEST articol pe blogul lui. Aici veți găsi doar răspunsul meu.
Pentru a înțelege vă voi spune doar începutul testului: Imaginează-ți că vrei să intri într-o camera, iar în jurul tău sunt patru uși: o ușă neagră, o ușă roz, una albă și una albastră. În ce ordine deschizi cele 4 usi?
4usi
Fiecare ușă reprezintă câte un element din viața ta: uşa albastră reprezintă munca ta, profesia. Uşa roz reprezintă dragostea, relaţia ta de dragoste. Uşa albă reprezintă viaţa personală (dar şi stima de sine şi felul în care te percepi). Uşa neagră reprezintă moartea în sens simbolic, demonii interiori pe care trebuie să-i învingi.
Pentru că prima ușa deschisă a fost cea albastră, acest lucru înseamnă că aspectul vieții care are cea mai mare prioritate pentru mine la momentul actual este cariera. Fie că este ceea ce îmi doresc și mă face fericită, fie ca urmăresc să mă realizez pe plan financiar, investesc cel mai mult în cariera mea in detrimentul celorlalte aspecte ale vieții.
A doua alegere a fost ușa alba – chiar dacă am tendința de a mă pune uneori pe un plan secundar, nu-mi lipsește stima de sine. Mă accept așa cum sunt si țin la propria persoana.
A treia alegere a fost ușa neagră – fie ca o realizez sau nu, în unul din domeniile vieții mele sunt nefericită și sufăr. În acest domeniu, am sentimentul puternic că îmi lipsește ceva. Ca sa aflu care este acest domeniu, trebuie să mă gândesc care este cea de-a patra, și ultima, ușa pe care am ales să o deschid. Ultima ușă deschisă îmi arata care este aspectul vieții în care mă simt incompletă, neîmplinită.
Iar ultima alegere a fost ușa roz – nu sunt deloc fericita din punct de vedere sentimental. Acest lucru poate fi cauzat fie de faptul ca mă aflu într-o relație complet stagnanta, care nu progresează deloc (exclus – sunt mai singură ca Macaulay Culkin în singur acasă), fie de faptul ca nu am acordat suficientă atenție acestui aspect al vieții mele – mai degrabă această variantă.
Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com