1 iunie!

Postul acesta nu știu dacă va avea vreun sens logic, doar este 1 iunie – ziua copilului.
Am și eu 4 copii, cărora vreau să le spun ”La mulți ani!”. Da, ați citit bine am 4 COPII: Tomitza, Rox, Georgi și Pisicuveaua! Degeaba avem noi 20 și ceva de ani pentru că tot copii suntem.
Toți copiii ar trebui să se bucure și să își trăiască copilăria. Cum zicea mama mea: ”Toate se fac la timpul lor!”
Eu mi-am primit cadoul de 1 iunie în avans. De fapt nu este al meu personal este de familie, dar este o jucărie. E vorba de o buburuză pe 4 roți – o Făbiutză. A fost dragoste la prima vedere. Acum pentru că o să am și ceva mai de soi de condus m-am apucat și de școala de șoferi.
 
Pentru că netul meu face fițe – sau mișto de mine – în dormitor, m-am mutat cu laptopul în sufragerie unde semnalul bate mai bine.
Am descoperit că la televizor (Antena 1) este ceva perfect pentru această zi specială – Veronica.  Când i-am zis Pisicuvelei la ce mă uit reacția ei a fost ”Iar!”. Este unul dintre filmele copilăriei mele și l-aș revedea de 1001 ori (ca și Pisicuveaua de altfel).
 
Am fost și puțin ocupată cu un proiect despre care vă voi vorbi în altă postare în decursul zilei de astăzi sau zilele astea.
Facebook Comments

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. To buy or to rent? - [...] mașina aceasta nu avea portbagaj de plafon. Ok, găseam să împrumut un portbagaj de Fabia de la niște amici,…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers like this:
shared on wplocker.com